Elegancija u drvetu masivne drvene ploče

Osetite snagu i luksuz masivnih drvenih ploča koje unose elemente elegancije u svaki prostor. Sa svojom jedinstvenom teksturom i izražajnim bojama, ove ploče predstavljaju ne samo materijal, već i umetničko delo prirode. Njihova masivnost je pravi vizuelni spektakl, dodajući prostoru dozu karaktera i topline.

Dodir prirode u vašem enterijeru

Odabir drveta

Masivne ploče proizvodimo od bukve i hrasta. Prilikom rezanja građe nastaje drvni ostatak koji se kao takav može razvrstavati u manje elemente od kojih se kasnije mogu praviti razni proizvodi, uključujući i masivne ploče.

Pakovanje

Nakon obrade, elementi se lepe dužinski (finger joint) ili širinski, a za lepljenje se koristi PVA-c D3 lepak. Kada se završi sklapanje elemenata, ploče se površinski tretiraju granulacijom N120, da bi se zatim skraćivale na zadatu dužinu, a onda se, po potrebi, pojedinačno pakuju u termoskupljajuće folije.

Dimenzije

Krajnji proizvod izrađujemo u debljinama 18-50mm, širinama 200-1300mm i dužinama 300-5000mm.

Kvalitet

Ploče proizvodimo u kvalitetu AB, BC, KK i rustik, u zavisnosti od potreba kupaca.

Masivne Ploče

300m3

mesečno

Proizvodni kapacitet
18-50mm

debljina

Dostupna na zahtev kupaca
300-5000mm

dužina

Dostupna na zahtev kupaca
Bukva/Hrast

Drvo

Za proizvodnju

Krajnji proizvod izrađujemo u debljinama 18-50mm, širinama 200-1300mm i dužinama 300-5000mm. Naša fabrika koristi nemačke Weining mašine, koje su najpouzdanije za ovu vrstu proizvodnje. Ploče proizvodimo u kvalitetu AB, BC, KK i rustik, u zavisnosti od potreba kupaca. Naše ploče se izvoze širom Evropske Unije i mogu se pronaći u najvećim nemačkim trgovinskim lancima. Krajnji potrošači ih koriste za izradu nameštaja, gazišta za stepenice i sl. Mesečni kapacitet proizvodnje je 300m³.