Podelite:
Novosti

Eko briketi: kvalitetno gorivo za održivu toplotu

Dobrodošli u svet efikasnog i ekološki osvešćenog grejanja! Naši briketi, stvoreni od drvnog ostataka tokom proizvodnje masivnih ploča, postavljaju nove standarde kada je u pitanju ekonomska i ekološka goriva. Uzimajući u obzir čiste resurse i vrhunsku tehnologiju, naš briket je pravi izbor za sve koji teže efikasnom sagorevanju uz minimalan uticaj na okolinu.

Inovacije: Sastavljeni isključivo od 100% čiste bukve, naši briketi su proizvod vrhunske Danske Nielsen mašine. Njihov oblik, posebno dizajniran da spreči okretanje tokom sagorevanja, čini ih idealnim za upotrebu u pizza pećima. Praktičnost i performanse čine naše brikete pravim saveznikom u domaćinstvu.

Prilagodljivo pakovanje: Pružamo vam fleksibilnost u izboru pakovanja – brikete možete dobiti u kutijama od po 8 komada ili u folijama, prilagođavajući se vašim specifičnim potrebama. Za veće porudžbine, nudimo mogućnost brendiranja kutija prema vašem zahtevu, pružajući vam dodatnu personalizaciju.

Ekonomičnost i ekologija u jednom: Naši briketi ne samo da pružaju efikasno grejanje, već i doprinose očuvanju životne sredine. Za proizvodnju jedne tone briketa, potrebno je oko 2m³ drvne mase, zavisno o vrsti i vlažnosti materijala. Zamislite ovo kao zamenu za tradicionalna goriva – 1 tonu naših briketa može zameniti 4-5 m³ drva, 500-600 litara ulja za loženje, 500-600 m³ gasa ili 1 tonu kvalitetnog uglja. To je pravi korak ka održivom i odgovornom grejanju.

Proizvedeno sa pažnjom, sačuvano sa stilom: Sa mesečnim kapacitetom proizvodnje od oko 250 tona, obezbeđujemo konstantan dotok visokokvalitetnih briketa. Ova mala drvena čuda nisu samo gorivo, već izraz naše posvećenosti održivosti i brige o vašem domu.

Uz naše brikete, donosite odluku za ekonomično i ekološko grejanje. Neka vaš dom bude topao i uštedite ne samo novac već i prirodu. Odaberite naše brikete – za topao dom i hladnu planetu.

Otkrijte još novosti