Podelite:
Novosti

Energetska revolucija: bukov pelet – vaša ekološka alternativa za toplotu

U svetu ekoloških inovacija gde se udobnost susreće sa održivošću nastaje naša priča. Naša priča o bukovom peletu nije samo o zagrevanju prostora, već i o doprinosu očuvanju životne sredine. Sertifikovani ENplus A2 standardom, naši peleti predstavljaju vrhunski proizvod na tržištu, stvoren sa strašću za kvalitetom i brigom za planetu.

Proizvodnja sa svestranim resursima: Naši bukovi peleti nastaju kao rezultat pametnog iskorišćavanja drvnih ostataka iz proizvodnje rezane građe. Sirov materijal se transformiše u udobno gorivo, čime dajemo novi život industrijskim nusproizvodima.

Automatizacija za savršenstvo: Uz potpuno automatizovanu proizvodnu liniju i impresivan kapacitet od 8 tona na sat, postali smo jedan od lidera u regionu kada je reč o proizvodnji peleta. Naša nemačka Munch linija garantuje vrhunski kvalitet, čineći naše pelete pouzdanim izvorom toplote.

Ekonomičnost bez kompromisa: Što se tiče energetske efikasnosti, naši bukovi peleti su pravi šampioni. Sa kaloričnom moći koja omogućava zamenu 2 kg peleta za 1 kg lož ulja ili mazuta, i isto toliko za 1 m³ gasa, čini ih izuzetno ekonomičnim izborom. Ova ekološka alternativa pruža toplotu bez žrtvovanja vašeg budžeta.

Raznovrsnost i prepoznatljivost: Pakujemo naše pelete u vreće od 15 kg ili Jumbo vreće od 1000 kg, nudeći raznovrsnost za svaku potrebu. Sa prepoznatljivim brendom prisutnim u 7 evropskih zemalja, proširujemo granice naše ekološke misije.

Sigurnost sertifikacije ENplus A2: Ponosno možemo reći da trenutno posedujemo prestižni ENplus A2 sertifikat, obezbeđujući vam sigurnost i kvalitet. U procesu smo i dobijanja ENplus A1 sertifikata, što je dodatna potvrda naše posvećenosti najvišim standardima u proizvodnji.

Od udobnosti Vašeg doma do očuvanja naše planete, naši bukovi peleti predstavljaju savršen spoj ekonomske efikasnosti i ekološke odgovornosti. Izaberite bukove pelete – vaša odluka za toplinu koja greje ne samo vaš dom, već i budućnost naše planete.

 

 

Otkrijte još novosti